Főoldal

Rólunk

A KÉSZ Románia a romániai építési piac egyik meghatározó társasága, a közép-kelet európai térség egyik jelentős szereplője. A legváltozatosabb referenciák fémjelzik munkánkat az ipari, kereskedelmi és egyéb beruházások terén. 

Széles szolgáltatási portfóliójának és saját erőforrásainak köszönhetően a KÉSZ komplex módon képes választ adni a felmerülő építőipari igényekre. A tervezéstől, a kivitelezésen át, az szakipari szerelésen keresztül az ingatlanfejlesztésig minden olyan kapcsolódó feladatot elvégez, melyre a jelen és a jövő piaci megrendelőjének szüksége van, legyen az Romániában vagy Közép-Európa bármely pontján.
A 2001-ben alakult KÉSZ Románia a KÉSZ Csoport tagja. Munkafolyamatai, minőségirányítási rendszerei és projektmenedzsment módszertana a cégcsoport standardjai szerint működnek, ezzel biztosítva az állandó szakértelmet, minőséget és a határidők betartását országhatároktól függetlenül.

A KÉSZ Csoport piaci függetlenségének, saját erőforrásainak, széles szolgáltatási portfóliójának, valamint sikeres nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően kimagasló sikereket és dinamikus növekedést ér el versenypiaci körülmények között.

A KÉSZ Csoport tudja. A KÉSZ Csoport  megcsinálja. A KÉSZ egyedülállóan széles szolgáltatási portfóliójának és erőforrásainak köszönhetően nem csak állítja, hogy képes rá… Tényleg véghez viszi! KÉSZ. „A tudásra építünk”

A KÉSZ célja, hogy a CEE régió egyik meghatározó vállalatává váljon, aki független cégcsoportként valós nemzetközi sikereket ér el, aki hátterének és szellemiségének köszönhetően határokon átívelően képviseli a vállalatcsoport értékeit. A KÉSZ Csoportot sikeres nemzetközi tevékenységének köszönhetően már tőkebefektetőként is azonosítják a romániai piacon

Keressen bizalommal

Kapcsolat